pondělí 22. června 2015

Keep It Casual

Zdravíííím. Tak jsem zase dostala vynadáno, že nic nepřidávám. Takže jsme se s mojí fotící parťačkou Terou sbalily...a šly na burger. Achjo, jestli se tohle stane tradicí před každým společným focením, tak za chvíli čekejte inspo v podobě XXL módy. I když to bysme možná musely chodit častěji než jednou měsíčně.. :D Teď myslím fotit - na burger chodíme bohužel furt.
Dnešní článek je hodně oddychový, chtěla jsem vám ukázat něco, v čem poslední dobou chodím do školy. Většinou nosím něco pohodlného, co ráno na sebe rychle hodím, jelikož na nekonečný vybírání outfitů ráno před zrcadlem jsem vážně posledních pár týdnů neměla absolutně čas. Vlastně na to nemám čas nikdy. Ono když 3/4 hodiny snídáte tak pak většinou moc nestíháte..
Bundička, brýle, lace bra a kalhoty jsou z H&M, tílko z Bershky, hodinky klasika Michael Kors. Prostě no big deal.




A víte co ještě? Známky jsou uzavřeny! Což znamená víc času - a doufejme i víc času na blog. I když já vždycky tak doufám, doufám, a pak stejně skončím v zatemněným pokoji s nějakým "děsně zdravým" jídlem a seriálovým maratonem. A pak brečím nad svou postavou a malou návštěvností na blogu :D Tak třeba se tentokrát kousnu a fakt z toho něco bude!

Za týden odjíždím s našima na Elbu a následně do Říma takže se určitě můžete těšit na nějaké fotky odtamtud. Pokud stihnu nafotit ještě něco do odjezdu, toť velká neznámá :D. Ale naděje umírá poslední, že jo. 







6 komentářů:

  1. Zlaté detaily, to můžu :) Sice klasika, ale sázka na jistotu, která ti rozhodně sluší :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhlety postškolní předsevzetí má snad každá blogerka a řekla bych, že ne často se vydaří je plnit, ale přeju hodně úspěšnosti :D
    PS: Moc pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ty jsi zase krásná:) Outfit podle mého gusta. Hlavně teda slintám nad tím tílkem. Zítra beru Bershku a všechny netypické topy útokem :)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat