sobota 15. března 2014

Disease

Ahoj všichni! No, jak jste mohli vydedukovat z názvu, jo, jsem nemocná. Ale prostě na začátek se s váma musím podělit o moje nový krásný botičky♥ Prostě, jo, Vansky jsou mainstream, ale na jaro/léto jsou po Converskách nejlepší. Teda, já měla zatím jenom Conversky a po pátým páru jsem si řekla, že taky zkusím něco jinýho, žejo. Navíc, co si budem říkat, ale ty conversky taky nic nevydrží, prostě se mi hned rozpadnou:( Oproti tomu tyhle vypadají o něco betelněji, tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Jinak, jde o model Authentic bright red, což na obrázku může barva dost klamat (fotila jsem večer), protože na fotkách vypadají tak nějak podivně..Ve skutečnosti jde o takovou tmavě růžovou, právě ani trošku červenou, jak je v názvu, což jsem chtěla.

No, a teď k druhý části článku. Aneb jak je super být nemocná o víkendu. Teda, jsem nemocná sice už od čtvrtka, ale i tak. Venku se zrovna udělá hezky, tak proč to neproležet. Podle všeho jde sice jen o  nějaký zákeřnější nachlazení, ale pořád je mi dost mizerně. Takže já a teplota ležíme celej den u filmů, prosmrkáme obrovský kvanta papírovejch kapesníčků a lijem do sebe hektolitry čaje. Ohyeaaaah

Co děláte o víkendu vy? A  máte nějaké dobré movie tips? 

7 komentářů:

  1. odkud máš botky ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.swis-shop.cz/boty-vans-authentic-rouge-red-true-white-9/

      Vymazat
  2. Odkud jsou? Jsou opravdu krásné! Pořád nemůžu uvěřit jak se ti daří dělat tak NÁDHERNÉ FOTKY!!!!! :))

    OdpovědětVymazat
  3. bože ta barva těch bot je úžasná!!! :) přeju brzké uzdravení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing shoes! I love colorfull Vans ;p
    Would you like to follow each other? :) Follow my blog or fan page on FB and leave me a comment – I always follow back! :)

    BLOG: http://a1000silhouettes.blogspot.com/
    FB: https://www.facebook.com/pages/-a-thousand-Silhouettes-/404000963032214?fref=ts

    OdpovědětVymazat