neděle 22. září 2013

Makeup products : September 2013

Zdravííím. Skoro se sem až bojím napsat, jak dlouho sem tu nebyla. Já vím, že jsem slibovala, jak tu od září budu častěji, ale prostě nám nějak začla škola a už to jelo... Měli jsme taneční, ze kterého vám sem snad dám nějaké fotky, ale až jich bude víc, teď momentálně máme jen třídnickou a ty ostatní vidět nechcete :D Později vám tu hodím i fotky šatů, třeba pro inspiraci těm, co se do tanečních chystají příští rok. :)
Dneska to ale bude spíš článek o kosmetice, protože jsem zjistila, že ač v popisu kosmetiku mám, skoro žádnou (nebo snad žádnou?!) jsem tady ještě nepřidala.
Vzhledem k tomu, že se nám začalo pomalu, ale jistě ochlazovat (čtěte zima jak v p..) tak už líčení není jen o voděodolné řasence, korektoru a bronzeru, jak tomu bývalo v létě, kdy jste měli pocit, že vám při nanesení pudru, či make-upu roztává obličej..
Tady máte top produkty za letošní září :

Rimmel London - BB cream 9 in 1
Co se týče věcí jako make-upy, bb krémy, podkladové tónované krémy, atd.. Zas tak zběhlá v tom nejsem. Většinou make-up nenosím, jakožto hoodně výjmečně. Je fakt, že na podzim, nebo v zimě nějaké ty tónované krémy mám, popřípadě když už mám v zimě tu pleť fakt hroznou, tak nějakej ten make-up použiju, ale fakt hodně zřídka. V bb krémech jsem prakticky nováček, ale řekla jsem si, že ho konečně vyzkouším, vzhledem k tomu, že jsem byla po té angíně hodně pobledlá a slezlo ze mě i něco to málo opálení z léta.
 Vybrala jsem si od Rimmelu light verzi, i když pod slovem light si představuju něco jinýho, nakonec jsem z něho byla nadšená. Je skutečně jako krém, takže pleť i hydratuje. Co se týče krytí, tak zakryje nedokonalosti poměrně dobře (červené fleky, pupínky,..), navíc sjednotí tón pleti a hlavně - nedělá mapy. Hodně lidí si na to u bb krémů stěžuje, ale tenhle je skutečně jako lehký krém, krásně se roztírá a přitom nemáte pocit,jako byste na obličeji měli vrstvu nutely.
Jediné, co bych vytknula je barva. Tento bb krém je spíše do růžova, což mi trošku vadí,jelikož mám raději nažloutlější odstíny. Celkově výběr odstínů není moc velký, ale to je asi jediný nedostatek.
Cena asi 159,-

Rimmel London - Stay matte pudr
Myslím, že k tomuto produktu už bylo všude řečeno až příliš.. Jasně, kdo by neznal "zázračný" pudr od Rimmelu, všichni jej milují a já též. Je fakt, že tenhle mám nejozkoušenější, ale uvidím, možná v budoucnu zainvestuju do nějakého dražšího, hodně mě lákají pudry od macu. Jinak odstín Peach glow.

Maybelline - Rocket volum express.
Tuhle řasenku jsem už taky měla vyhlídnutou delší dobu, zvlášť když jsem ji viděla i u ostatních blogerek. Asi na ní něco bude, říkala jsem si. Také už mi došla Obssesion od Dermacolu, se kterou jsem byla hodně spokojená, ale chtěla jsem zkusit něco nového.
Co se samotné řasenky týče, nevidím na ni nic závratného, ale na druhé straně ani nic, co bych mohla vytknout. Řasy sice hodně zvýrazní už po první vrstvě, ale moc neprodlouží. Hustější sice jsou, ale po druhé vrstvě se začnou trošku lepit k sobě. (Cena cca 250,-)

Dermacol : Precise black fix
Já celkově nejsem moc fanoušek tužek na oči, nebo tekutých linek. Většinou to skončí tak, že mám na očch 10-centimetrovou čáru, která se ve výsledku rozmaže a vypadám jak panda. Takže raději použvám linky ve fixy, se kterými jsem se teda jakž takž naučila zacházet (jsem na to děsně levá:D). Už jsem jich vyzkoušela víc a nejvíc mi určitě sedla právě tahle od Dermacolu, která má úžasný aplikátor, se kterým to jde fakt snadno. U ostatních fixů mi vadilo, že aplikátory byli moc tlusté, tím pádem v mým případě bylo opravdu těžké namalovat nějakou decentní "tenkou" linku. Takže tenhle opravdu doporučuji, na podzimní linky jako stvořený! :D

L'Oréal Paris : Coulour Intense
Tuhle rtěnku mám už delší dobu a myslím, že se k tomuhle podzimnímu počasí skvěle hodí. Je v barvě 377 Perfect Red a má opravdu sytě červený odstín. Je fakt, že třeba do školy ji nenosím, protože mi příjde hodně výrazná, ale třeba v kombinaci s teplými podzimními odstíny vypadá úžasně.
Jak už jsem zmínila, je hodně pigmentovaná, vydrží na rtech dlouhou dobu a nevysušuje je. (Cena cca 250,)



To je dnes vše, ještě stále se mě můžete ptát na otázky ZDE. Mám v plánu někdy v půkce týdne na to odpovědět, tak se ještě ptejte:)
Zatím pa, xx


7 komentářů:

  1. Stay matte už mám asi po čtvrté přesně všichni ho milují.. :D :) řasenku ted dodělávám a mě taky ani neoslovila ani nebyla špatná no. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak dlouho máš tu fixu od Dermacolu? Já na ty fixy nemám moc štěstí, hrozně rychle mi vyschly! :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Stay matte a linky mám také a jsem moc spokojená! :) A taky jsem úplné pako na kreslení linek! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nebo spíš malování, ne kreslení :D

    OdpovědětVymazat
  5. bb cream a pudr mám taky:) je super:)) jsem s oběma spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  6. BB cream a pudr mám taky...a taky si nemůžu stěžovat!!! A jinak...máš fakt krásnej blog!!! Moc se mi líbí tvoje příspěvky a na každé fotce ti to sluší:) určitě sem budu chodit častěji:))

    OdpovědětVymazat