pátek 30. srpna 2013

How about a nice cup of shut the fuck up?

Zdravíím. Dneska  bych vás ráda seznámila s firmou Trikator.cz. Je možné, že jste už o tom slyšeli, tak jen ve zkratce - jde o partu mladých lidí, kteří vyrábějí opravdu originální a vtipná trička s potisky. Určitě znáte z Facebooku meme a podobné motivy, to všechno můžete na jejich stránkách najít.:)
Já sama jsem měla tu možnost tričko si objednat, tak pro vás teď mám menší recenzi.
Začala bych samozřejmě objednáním a dopravou. Web samotný je velmi přehledný. Na výběr máte několik kategorií, podle kterých si můžete vybrat daný typ trička. Co se týče samotné dopravy, musím opravdu pochválit. Tričko jsem si objednala a poté mi už jen přišla zpráva na mail, že jej  odeslali, no a následující den jsem ho již měla. :)



Tričko je vyrobené ze 100% bavlny a je velmi pohodlné. Já sama jsem si obejednala vel. L, přestože normálně mívám S-M, z důvodu, že sem si chtěla poté tričko trošku doopravit, protože jsem spíše "tílkový typ" :D. Nakonec mi ale to L sedlo naprosto skvěle, takže možná taková menší rada, jestli si budete objednávat:)

Jinak jsem ale velmi spokojená, protože jsem už delší dobou uvažovala o nákupu nějakého podobného trička. Výběr je opravdu veliký, takže pokud třeba zrovna nejste fanoušci meme, či něčeho podobného, určitě si tam vyberete:) Například mě zaujala kolekce se zvířecími potisky, které vypadají naprosto úchvatně : TADY

Co vy? Máte už nějaké triko, nebo budete teprv objednávat?:)


//sponzorováno

7 komentářů:

  1. Mám takové tričko akorát ze shirtinatoru, někde dole na mém blogu mám o něm článek :) Ale tohle je dost pěkné :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. aaa to je boží bejb!!♥ už se na tebe nemůžu dočkat!!

    OdpovědětVymazat
  3. Very beautiful t-shirt ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní motiv. Já si kupovala z http://nejmocnejsitrika.cz triko s nápisem I love myslef, člověk si to sebevědomí musí nějak zvýšit. :)

    OdpovědětVymazat