pátek 22. února 2013

Favorite


Ahoj všichni:) Hned na začátku se chci omluvit za moji otřesnou neaktivitu, jež je způsobena nedostatkem času. Mám toho teď prostě moc a bohužel nestíhám. Teď momentálně jsem na lyžáku s mojí třídou, takže se přece jen našlo trošičku času na blog. Rozhodla jsem se vám ukázat některé mé oblíbené blogy. Určitě většinu z nich znáte, jsou to hodně známé blogy, které mi jsou ale velkou inspirací. Teď už ale ke konkrétním blogům :

1. Erica Mohn Kvam


Na tuhle blogerkau jsem přišla jako první. Naprosto jsem ji obdivovala - a pořád obdivuji. Je z Norska, je jí 16 let a je to roztleskávačka. Její blog je především o každodenních věcech, make-upu, kosmetice, oblečení, atd...Rozhodně mě na ní zaujal její vzhled, protože je strašně krásná a zbožnuju její vlasy♥ Jelikož je vysoko umístěna v žebříčku norských blogů, tak jsou její příspěvky pravidelné, většinou jeden denně, což mi vyhovuje. Rozhodně od ní čerpám spoustu inspirace a musím říct, že je to asi má nejoblíbenější blogerka:)!

2. Aurora Mohn


Možná vás překvapí shoda příjmení s výše uvedenou blogerkou, která je ve skutečnosti sestřenicí Aurory. Aneb další profláklá blogerka. Auroru sleduji stejně dlouho jako Ericu a její blog se moc neliší od Eričina. Rozdílem snad je, že Auroře je 15 let. Její blog je tedy taky o každodenních věcech, kosmetice, vlasech. Aurořin blog je můj druhý nejoblíbenější, jelikož Erica je mi svým stylem o trošičku blíž:)

3. Kristine Ullebo

Další známá blogerka, opět z Norska. Jo, zabijte mě, že mám nejraději ty nejprofláknutější:D Jsou mi prostě jakýmsi vzorem dokonalosti, kterýho asi nikdy nedosáhnu. Myslím, že všichni co ji znají ji asi musí zavidět její úžasný tělo, za který bych vraždila. Fakt nechápu, jakto že jsou norky tak pěkný?! No, každopádně, téhle slečně bylo před pár měsíci 16 let. Její blog je také o každodenních věcech, kosmetice, oblečení atddddd. Prostě jako většina nejen norských blogů. Na norském žebříčku je myslím umístěna těsně za Ericou. Kdybych měla jejich blogy porovnat asi bych zmínila, že Kristine na svém blogu publikuje více různých soutěží, případně něco na typ "giveaway". Každopádně po shlédnutí několika jejích fotek vás to nutí zajít si do lednice a celou ji vyjíst;)

Tak to je pro zatím vše. Samozřejmě mám více oblíbených blogerek, ale rozhodně je sem nebudu dávat všechny, to bychom tu byli do nekonečna. Časem sem možná přidám i české blogy:)
  Máte taky nějaké oblíbené blogy? Zatím se mějte, xxx

8 komentářů:

  1. Seveřanky jsou snad nejkrásnější holky vůbec :)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední slečnu sleduji taky :)) ty její vlasy jsou dokonalé. Děkuji za další tipy :)

    OdpovědětVymazat
  3. ako sledujem tie norske blogerky sú nejaké obľúbené ešte som na nijakú nenarazila tak to idem omrknúť a posmútiť, haha:D)
    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓

    + práve u mňa prebieha aj giveaway, tak sa môžem zapojiť a skúsiť šťastie:)

    nati

    OdpovědětVymazat
  4. sice nesluduju ani jednu z nich, ale všechny tři jsou nádherné!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny vypadají zajímavě :) prosimtě, vždyť ty jsi taky dokonalá :D vážně
    Jo mám oblíbené blogy, ale ne žádný z Norska :D i když Norsko je taky nádherná země :) to je nejspíš i důvod, proč tam jsou tak pěkný holky ;D

    A myslíš snad, že chci být depresivní?! :D myslíš že mě to baví? :D

    OdpovědětVymazat
  6. http://annais.blogg.no/ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zkuste taky: http://aurora-mohn-erica-mohn.webnode.cz

    OdpovědětVymazat