středa 22. července 2015

Beach life

Dobré ráno všem! Přestože to jsou již dva týdny, co jsem zpět z dovolené v zahraničí, čas jsem si našla až teď - hned vysvětlím! Poslední týden jsem měla brigádu, takže jsem se většinou vracela domů dost pozdě & naprosto vyřízená, že při pomyšlení na psaní příspěvku na blog moje tělo automaticky upadalo offline režimu, a měla jsem jenom tolik energie ,abych si skočila pro něco k jídlu. Když už jsme u jídla, nechápu takový ty lidi, co tvrdí, že přes ty letní horka nemají absolutně chuť k jídlu (?!). Upřímně, pochybuju, že tento rok jsem toho snědla víc, než o prázdninách.


Ale teďka něco k dnešnímu článku -  na Elbě bylo skvěle, i když bylo asi 40°, což jsem oproti minulýmu roku moc nevychytala - to tam totiž bylo asi 28°a večer byla docela slušná kosa. Takže jsem si chytře tento rok nabalila z 70% teplejší oblečení na večer, které jsem samozřejmě za celou dobu pobytu nevytáhla ani jednou. Z těch 30% procent jsem žila celý týden na Elbě, což ještě nebyla taková hrůza, stejně jsem tam byla celej den v plavkách, krize však přišla v Římě, kam jsme namířili rovnou z Elby, ale k tomu později..


plavky - H&M // kimono (nohoře) - Lindex
V mezičase mezi opalováním (nebo spíš opětovnýmu pálení svýho albínskýho těla) a jídlem, jsem  tam taky chodila na jógu,která sice měla k pořádnýmu workoutu daleko, ale aspoň trochu jsem zmírnila výčitky z těch všech zmrzlin, atd. :D Pak jsem taky chodila večer běhat, přičemž myslím opravdu večer, většinou až po deváté, kdy teplota šla pod 35°, jelikož při pár pokusech jít si zaběhat už kolem 7-8, jsem se většinou vracela s mírným infarktem.



















A jak si užíváte prázdnin vy? Co nejdřív se ještě můžete těšit na příspěvek z Říma, na kterém již pracuji, mějte se xx

5 komentářů: