neděle 2. listopadu 2014

Návštěva Salónu Ronia

Ahoj! Jak už jsem psala v minulém článku, minulý pátek jsem byla v Praze. jeden z důvodů, proč jsem tam jela byl návštěva beauty salónu Ronia. V tomto salonu najdete několik procedúr - od omlazení, zkrášlení, přes hubnutí a wellness. Procedúr je tam opravdu mnoho, přestože salon působí spíše takovým komorním dojmem, ale rozhodně se mu nezapře jeho útulnost a to, že jsem se tam cítila po celou dobu naprosto skvěle a pohodlně.
Já jsem si vybrala jednu z hubnoucích procedur ale celý seznam můžete najít TADY .

Procedúra sama o sobě trvala chviličku (asi nějakých 20 min), takže pokud si myslíte, že k tomu, abyste vypadali skvěle a cítili se tak, musíte trávit v salónech mraky hodin je opravdu nesmysl.
Určitě se vyplatí však jít na danou procedúru alespoň 3x (jak se také doporučuje na stránkách) pro efektivnější výsledky.
Paní, která mě ošetřovala byla velmi příjemná a také jsem dostala spousty rad jak se na takové kosmetické ošetření připravit, případně čemu se vyhýbat i po něm. Například PO i PŘED pít hodně teplých nápojů (ale né kávu!), po ošetření spíše relaxovat a vyhýbat se ten den těžkým a nezdravím jídlům. Já osobně jsem ten den brala jako takový detoxikační, a je fakt, že jsem se potom cítila fakt
dobře.

Přestože průměrný věk návštěvnosti se pohybuje od  35+, určitě i mladší (jako třeba já, že) spousty z procedúr ocení. Ať už odstranění akné,  zpevnění těla, obnovení kolagenu, či zjemnění pokožky. Je opravdu z čeho si vybírat, ostatně mrkněte tady : http://www.salonronia.cz/

A teď asi to, co vás bude nejvíc zajímat : ve spolupráci se salónem Ronia jsme si pro moje čtenářky připravili takovou soutěž, kde můžete jak vyhrát ZDARMA procedúru dle vašeho výběru. A to naprosto jednoduchým způsobem :

♥ Staňte se mým pravidelným čtenářem (pokud ještě nejste)
♥ odpovězte na soutěžní otázku: V jaké zemi vědci vyvinuli přístroj Blue Laser Energy Wave, který používá Salon Ronia? (Více informací naleznete na webuwww.salonronia.cz)

Odpovědi posílejte na mail : Annettak@seznam.cz a já poté vylosuji tři výherce kteří dostanou procedúru dle jejich výběru + dalších 10 kteří obdrží 95% slevu taktéž na procedúru dle výběru.
                                                 

2 komentáře:

  1. Jéé, díky za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  2. soutěž je už ukončená nebo ještě ne? díky za odpověd

    OdpovědětVymazat