sobota 18. října 2014

Oblíbené náhrdelníky

Zdravím zase po nějaké době! Je to úplně nezvyk psát po tak dlouhé době, ale už jsem si říkala že bylo na čase! Vlastně, zrovna teď je ta nejmíň vhodná doba na psaní, jelikož nemám skoro čas, ale prostě znáte to, někdy vás to úplně chytne a musíte se nutně podělit se světem o svoje myšlenky/doměnky/novinky...No, ale k dnešnímu článku. Už dlouho jsem chtěla udělat článek na téma bižu, protože kdo nemiluje bižu, že? A od doby co mám internetový bankovnicví, bych ji kupovala furt. To je fakt zlo - nakupování přes internet.

Taaakže, tady vám ukážu nějakej můj nejoblíbenější výběr (jelikož kdybych vám měla ukazovat všechny, byli bysme tu ještě dlouho..).

 Tenhle mám vlastně docela chvilku a už ho miluju. Musím říct, že tyto náhrdelníky jsou super v tom, že vážně oživí jakýkoliv outfit, Nadruhou stranu nevypadá zas tolik mohutně, jako nějaké statement náhrdelníky, jelikož ty se né vždycky dají nosit kamkoliv...Tento je ze stránky  http://postovnezdarma.cz/ kde mimochodem najdete spousty dalších krásných náhrdelníků.
Tento mám moc ráda, taky kvůli tomu, že jsem s ním protančila skoro celé taneční (taky podle toho vypadá). Jinak co dodat - zlatý krásný náhrdelník, který zase oživí outfit. Je z Ebaye, kde je podobných mraky, takže můžete jen vybírat.

Obyčejný ale přesto zajímavý zajímavý kousek tentokráte z New Yorkeru, kupovala jsem ho tak před rokem a půl a stále patří mezi oblíbence.
 Další náhrdelník z New Yorkeru. Je fakt, že tento už tak často nenosím, do školy a podobně se možná přece jen tak nehodí, každopádně vypadá moc dobře pod límečky a nebo k šatům.
Velmi oblíbený náhrdelník, který nosím hodně často. Zvlášť teďka na podzim vypadá moc pěkně ke kožené bundičce...Myslím, že jste ho určitě viděli v nějakých outfitech. Je z Ebay..

 Tento kousek mám taktéž z Ebay a  vlastně ho nosím jen v zimě. Ani nevím proč, ale k svetrům vypadá prostě nejlíp. A taky v létě jak je rozpálený pěkně pálí.
Líbí se vám? A taky máte rádi výrazné náhrdelníky? :)

9 komentářů:

  1. Líbí se mi všechny do jednoho :-) <3

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásnu zbierku ! Nenašla som ani jeden ktorý by sa mi nepáčil

    OdpovědětVymazat
  3. Druhý a šiesty by som brala hneď;) Mám rada masívne náhrdelníky, bohužiaľ mi niekedy príde, že odo mňa žiadajú príliš veľa peňazí;D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc krásný náhrdelníky :), ty se mi líbí. Mě se tyto výrazné taky líbí, ale žádný nemám :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. mě se nejvíc líbí ten první =) je fakt bomba.

    OdpovědětVymazat
  6. Výrazné náhrdelníky jsou top, absolutní jednička <3 :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první nádhrdelník je boží, včera jsem na něj pořád koukala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všetky sú krásne:-) Asi najviac sa mi páči predposledný:-) day by day

    OdpovědětVymazat