neděle 11. května 2014

Prague:

Ahooj! Dneska jsem se vrátila z Prahy, kde jsme byli s rodinou o víkendu, protože, jak možná většina z vás ví, v Praze se dneska běžel maraton. takže jsme si udělali takový menší výlet. Jelikož jsme toho za ty dva dny stihli poměrně dost, jeden článek by to všechno nepojmul.
vyrazili jsme hned ráno a v Praze jsme byli tak kolem oběda. Hned jsme vyrazili na Marathon sport Expo na výstavišti v Holešovicích (teda, pokud nepočítám hodinovou zastávku v Palladiu + oběd), které bylo opravdu velké, insanee množství lidí a sportovních věcí, haha. Taky tam bylo spoustu známých, i míň známějších sportovních značek, které třeba ve spoustě městech nejsou, navíc měli skoro na vše slevy, tak jsem toho hned využila:D.


Tam jsme byli asi 2 hodiny, táta si vyvedl číslo a chvíli jsme to tam procházeli, no a potom jsme zamířili do Národního technického muzea. Abyste věděli, tohle zrovna není můj šálek čaje, haha. Ale byla jsem tam poprvé a bylo to vážně moc pěkné, spousty starých aut a ty letadla zavěšený ze stropu jsou fakt bomba. Jo, jenže pak jsem zjistila, že tam je asi dalších 6 obrovských sálů..(Abyste rozuměli, ten první sál měl asi 4 patra!?) Ve výsledku jsme tam strávili asi 4-5 hodin a já jsem byla přesvědčená o tom, že mi oficiálně odumřely nohy.
Před muzeem jsme zrovna narazili na skupinku co řídila tyhle malá autíčka, no není to úžasný? Taky bych jedno brala, haha..
  A v mezičase jsem si fotila "outfit" :DD
Hned po muzeu jsme vyrazili do nákupního centra Zličín, kde jsem se fakt těšila, protože (údajně?!) to mělo být ještě lepší nákupní centrum jak Palladium, takže jsem doufala, že tam pořídím nějaké pěkné věci...A upřímně, byla jsem zklamaná. Značky tam sice některé dobré byli, ale čekala jsem, že to bude mnohem větší. A prostě celkově, ani ty kolekce co tam zrovna byli, mě moc neoslovily.. Nakonec jsem si přece jen něco koupila, což ukážu asi v příštíím článku:)

Ze Zličína jsme asi kolem půl 9 konečně šli na jídlo! Já už jsem totiž vážně byla z toho všeho chození (v totálně nepohodlných balerínách) tak na spaní, jediné, co mi v tom bránilo, byla bolest z rozedřených prstů na nohou:D Šli jsme do itaské restaurace Grosseto, která byla naprosto úžasná! Dala jsem si rajčatovou polévku a salát s krevetami...
..... a výjmečně zákusek - pečená jablka s vanilkou, mascarpone, jahodami a mandlemi. Mňam!

Co říkáte na fotky?:) Pokračování příště!!

7 komentářů:

  1. Tesim se na dalsi pokračování ;) super fotky

    OdpovědětVymazat
  2. Praha je krásná, taky bych tam jela :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek :) těším se na fotky toho co sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  4. krasne fotky a to jedlo vyzera uzasne! mnam!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky a ty vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. krasne fotky, a to jidlo mnam, musela sis uzivat :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  7. páni! :) já jedu do Prahy snad v srpnu pokud se poštěstí =) tak se hrozně těším

    OdpovědětVymazat