čtvrtek 2. ledna 2014

Do nového roku

Tak jak si užíváte volno? Rozhodla jsem se, že si dám mezi svátky od blogování trošku pauzu, ale nakonec to skončilo tak, že jsem nepsala vůbec.. No nevadí. Každopádně dneska to bude první příspěvek do nového roku! I když sem se taky rozhodla, jako na většině blozích, to pojat trošku "novoročně" zřejmě vám tu nebudu vypisovat seznam MÝCH předsevzetích, zvlášť že dost z nich je i osobnějšího charakteru a přece jenom předsevzetí jsou hlavně pro vás. No, na druhou stranu si přece jen nějakou tu motivaci sem napsat musím a bude to zejména předsevzetí ohledně blogu. Dneska je to přesně rok a týden co jsem blog založila a ani náhodou bych nečekala, že mi to vydrží CELÝ rok. Já jsem totiž takovej člověk co se pro něco nedchne ale moc dlouho mu to nevydrží. Tak jsem aspoň ráda, že tenhle blog pořád jakž-takž fungje a že už mám stovku skvělých pravidelných čtenářů! :)




Co se tedy předsevzetí týče rozhodla jsem se že : 

  • Budu přispívat pravidelněji - snad nejdůležitější a nejprostší předsevzetí. Hodně jsem letos přispívala nepravidelně (nemluvě že listopad jsem vynechala úplně :D). Mám v plánu psát minimálně 3x do týdne. Samozřejmě, že občas to nejde, kvůli škole, atd..ale tak uvidíme:)
  • Budu víc fotit - kapitola sama o sobě. Chtěla bych se nějak zlepšit ve focení, jelikož lepší fotky = lepší kvalita blogu. Prosté.
  • Poprvé zkusit videa - teď mám na mysli hlavně ty kosmetická. Nejsem žádnej kecací typ, takže určitě žádný hodinový filmy nečekejte, ale určitě to bude příjemné oživení na blogu :)
  • Vzhled blogu - tak s tím už nějakou dobu bojuju. Strašně mi nevyhovují šablony, prostě na každé mi něco vadí a můj blog má k mé vysněné verzi HODNĚ daleko. Nejsem žádnej expert na grafiku, ale rozhodla jsem se, že prostě ten vzhled nějak pořeším, i když teda ještě nevím jak..
  • Zkusit recenze - aby jste rozuměli, já určitě NEJSEM žádnej kosmetickej guru kterej má našprtaný všechny nový kolekce v drogérce, či něco podobného, to fakt ne. Ale ráda si na ostatních blozích tyhle recenze čtu a tak mě napadá, že bych něco podobného mohla zkusit i tady..
Tak, to je asi zatím vše :D Doufám. Co na předsevzetí říkáte? Měla bych tu ještě něco doplnit? 

Na závěr ještě přidávám pár fotek z mého Silvestra. Vzhledem k tomu, že jsem nefotila, tak jsem většinu fotek zatím nedostala, tak tady aspoň něco málo (Možná sem zbytek dám v dalším článku).
 Doufám, že jste si ho všichni užili aspoň tak jako já!  I přes pár drobnějších problémů na začátku a pak trošku většího problému asi v 11 večer to byl naprosto super večer a strašně jsem si ho užila:)


6 komentářů:

  1. Jak jsi udělala to záhlaví blogu ?. Jak máš hned jak máš blog tu velkou fotku , jak si upravila to na levo, že je to ve fialové a pak to jde do bílé ?

    OdpovědětVymazat
  2. To je super, těším se na videa!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se na víc příspěvků :-) Máš super blog... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee tak to se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Často navštěvuju různé blogy ale tvůj design se mi libi ze všech NEJVIC, je krásný!!! Moc se těším na další příspěvky!!!:-)

    OdpovědětVymazat