neděle 20. října 2013

V posledních dnech..

Heeeey. Né, neumřela jsem, pořád ještě bloguju, nebo spíše "bloguju" protože moje aktivita za poslední dny se rovná nulová... No, nějak jsem neměla náladu, nápady, čas. Prostě toho je moc. V pátek jsme měli prodlouženou a já už chystám nějaký článeček jak jsem slibovala ohledně tanečních:) Nic moc, kromě tanečních jinak za měsíc nebylo.
Teda, konečně se dala do pohybu ta "Já-modelkou" věc. Dostala jsem 3 nabídky, z čehož jsem jednu po absolvování castingu vzala. Co se týká těch ostatních jde o něco prestižnější záležitost, mezinárodní agentura atddd,ale je tu ještě pár "maličkostí", který musím vyřešit, než budu eventulně zvažovat, že se připojím i k téhle...
Taky nám konečně otevřeli Šantovku, největší událost za říjen I guess. Takže jen co bude trošku víc penízek mám v plánu to tam vykoupit:D Akorát mě štve, že tam nakonec není Zara a Starbucks, na to sem se těšila, ale tak co se dá dělat..Tady nějaké maličkosti, co jsem si v nedávnu pořídila (Ještě v maličké Olympii :D)

 svetr z New Yorker
 triko z Tally Weijl

triko z Amisu


sukně z H&M









6 komentářů:

  1. veľmi pekne fotky a je fajn že si niečo pridala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty chceš být modelkou? To je super!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten první svetr je nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super to California tričko!! Moc ti sluší:))

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce v modelskovké kariéře :) Moc se mi líbí to šedivý tričko v TW a to červený tričko, co máš na sobě je taky super :)

    OdpovědětVymazat