sobota 27. července 2013

Mixturam - Vitamíny na míru

Zdravíím. Dnešní článek určitě ocení příznivci zdravého životního stylu, ale doufám, že nadchne i ostatní čtenáře a inspiruje je. Jde o firmu Mixturam.cz, která je první evropským výrobcem a distributorem vitamínů a potravinových doplňků na míru. Co to znamená? Znamená to, že si na jejich webové stránce můžete sami namíchat směs všeho, co si vaše tělo a mysl žádají – od bylinek, bylinných extraktů přes vitamíny až po minerály a stopové prvky. 
Tomu kdo si není přesně jistý pomůže speciální aplikace vtipně pojmenovaná Bolek Tobolek  které poté vyberete vitamíny přesně stanovené pro vaše tělo. Všechno je bezpečné - systém vám nedovolí přesáhnout doporučené denní množství během míchání.
Co se ceny týče, myslím, že tady opravdu platí, že cena odpovídá kvalitěZa cenu denní dávky 7,90 Kč/den získáte 100 tobolek. Jedna tobolka na každý den, tudíž vám balení vydrží 3 měsíce.
Já sama jsem dostala příležitost vitamínky si namíchat. Zaměřila jsem se spíše na suroviny určené na růst vlasů, nehtů, na  metabolismus a protizánětlivé látky. Míchala jsem z L-karnitinu, MSM, beta karotenu, kolagenu, chaluhy a Inositolu. K dispozici je ale samozřejmě mnohem více surovin.
Když jsem měla směs hotovou, čekala na mě ještě jedna věc, která mě opravdu mile překvapila. A to název na etiketě, který si můžete sami vymyslet. Jelikož je vaše směs originální, nesmí chybět ani originální název. Proto je určitě super vitamínky někomu darovat, protože zároveň mu můžete na směs něco napsat. (originalitě se meze nekladou).
Následně už samotné vyřízení objednávky mi zabralo jen pár vteřin a já už se mohla těšit, kdy mi balíček příjde. Bylo to poměrně rychlé a balíček jsem měla už za 5 dní.


Určitě co mě jako první zaujalo, bylo balení. Podle mě si s tím opravdu vyhráli a není to žádné nudné, fádní balení, ale pěkně barevné, které jen tak nevyhodíte do koše. K samotnému balíčku byl ještě přiložený dopis, a jako milé překvapení jsem obdržela i nějaké slevové kupónky.
Uvnitř už bylo samotné balení s vitamíny, ve formě klasických tobolek. Ty už používám zatím třetím dnem a díky pestrému obalu dokonce na ně ani nezapomínám, jak to mívám většinou se všemi pilulkami :D.


No, a nakonec ještě jedná dobrá zpráva. Díky spolupráci s Mixturam se můžete v nejbližší době těšit na soutěž!

Jak jste na tom vy? Používáte nějaký doplněk stravy? Určitě se nezapomeňte podívat na Mixturam!:)


//sponzorováno


2 komentáře: