úterý 22. ledna 2013

Stále doma..

Ahoj ahoj!:) Eh, už mě to doma celkem začíná nudit. Nojo, asi bych si neměla stěžovat, přece jenom každodenní vstávání v 11 je vstávání v 11:D. Jenže nemůžu ven, takže jsem už skoro týden zavřená doma! Dokonce mi začíná chybět jak jóga, tak plavání..
Ale teď k věci : Strašně vám chci poděkovat za úžasných 14 pravidelných čtenářů! Pro mě je to totiž úžasnej úspěch! Za týden to bude měsíc, co jsem si blog založila, a i když to někomu bude připadat málo, já jsem strašně štastná! Nemůžu nijak porovnávat, protože tohle je můj první blog. Každopádně chci poděkovat taky všem, co se na můj blog vracejí, nebo zanechají nějaký komentář!:) Moc si toho cením:)!
Budu také velice ráda za různé návrhy, připomínky, nebo když napíšete, co byste tu například chtěli. Užíjte si zbytek dne, xxxx



15 komentářů:

  1. si veľmi krásna na tej fotke =))))

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to sluší na té fotce:)

    OdpovědětVymazat
  3. moje mikča!
    hrozně ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  4. To je nejhezčí tapeta jakou jsem viděla :) Celkově moc pěkný pokoj, a blog taky! :) Jsem tvůj nový pravidelný čtenář, budu ráda, když ty můj taky! :) Nina ( http://newayofashion.blogspot.cz/ )

    OdpovědětVymazat
  5. krásna si tam tak sa rýchlo dolieč :)

    OdpovědětVymazat
  6. to že jsi krásná je bezdebat ale ten pokoj?! ta tapeta? bomba!

    OdpovědětVymazat
  7. ta tapet aje veru nádherná. A ty s ňou :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja mam najradsej fashion prispevky:))

    Inak ak mas rada Baleu tu su super tipy: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/3x-super-balea.html

    OdpovědětVymazat
  9. Mmm co já bych dala za vstávání v 11 -_- chápu co to pro tebe znamená. Ten můj blog je taky můj první a mám ho něco přes 2 měsíce. Začátečníka potěší vždycky každý koment :) takže přeju ať se to číslo zvyšuje :) mimochodem na té první fotce máš krásný tričko

    OdpovědětVymazat
  10. No božskej gauč a přehoz! :) Miluju tenhle odstín fialový...a tvému blogu přeju mnoho dalších úspěchů a pravidelných čtenářů :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to ti gratulujuuu. A sluší to to :D a nice bedroom

    OdpovědětVymazat
  12. Právě jsem tvůj blog objevila a určitě sem taky budu chodit (ač nemám účet na google, takže nejspíš jen anonymně :-D).
    Noo.. a co bych chtěla já je vědět všecko o tvých dokonalých vlasech a přirozeném make- upu (pokud se tedy budeš i na tyhle věci zaměřovat) . Tyhle věci mi totiž na českých blogách docela dost chybí a přijde mi že dost slečen prezentuje tak trochu přeplácaný nevkus. Sytých rtěnek, zelených a fialových očních stínů a modrých řasenek je všude spousta. A konečně krásná a přirozená blogerka. Věřím že do budoucna budeš dobrou inspirací - a pokud to potáhneš tímhle směrem, tak to bude jednoznačně něco neotřelého, nového. Rozhodně nezapadni v blogerském davu - to ti moc přeju a myslím že se to ani nestane.

    Luci

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, máš moc krásný blog. Taky jsem v začátcích a doufám, že budu mít úspěchy. :)
    Zaujaly mě tvoje fotky. Vypadáš na nich moc hezky a hlavně přirozeně!! :) Přeju hodně štěstí a ať se ti daří dál. :)
    http://sunrise-suzanne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat